BÖCEK İLAÇLAMA

ARYA BÖCEK İLAÇLAMA

BÖCEK İLAÇLAMA

 

Yaşam alanında insanların yanı sıra birçok farklı canlı türü yaşamını devam ettirebilmektedir. İnsanların yaşam alanında farklı haşereler olduğu durumlarda sağlık açısından farklı riskler bulunmaktadır. Buna en iyi çözüm olarak çeşitli böcek  ilaçlama yöntemleri bulunmaktadır. Akla gelebilecek tüm haşere türlerinin en başında ev, iş yeri gibi yaşam alanlarının bulunduğu yerlerde türeyen çeşitli, sinek, güve, halı böcekleri, deri böcek türleri ve en korkulan türü olan fareler, genellikle tuvalet ve banyo deliklerinden sızan hamam böcekleri insan yaşamında sağlığını devam ettirebilmesi için, yaşam alanından yok edilmesi gerekmektedir. Firmamız müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışını en üst sırada bulundurarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Bütün böcek ilaçlama işlemlerinizi güvenle gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimiz işlem esnasında bulundukları ortamdan ayrı kalmadan haşerelere karşı çözüm üretmekteyiz. Bahçe ve dış alan ortamlarında genellikle görünen ve ilaçlama gerektiren türler; Kara Fatma böceği, ev ve iç alanlarda da oldukça görülen karınca türleri, kırkayak türleri, çeşitli ortamlarda olan örümcek türleri, tarla ve bahçelerinizin içerisinde ekim ve hasatlara zarar veren yılanlar, çok ve çeşitli tüketici böcek türleri güvenle ve insan sağlığına olumsuz hiç bir etki yaratmadan birbirinden farklı yöntemlerle kalıcı çözümler bulmaktayız. Uygulanan işlemlerden sonra, evdeki ve ortamlardaki haşerelerin tekrar oluşumunu engelleme ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak adına bir takım spreylerle ortam korumaya devam edilmektedir.
En iyi sonuçları alabilmek için bizi tanıyın.

Firmamız bünyesinde 7 gün 24 saat hizmet anlayışımız ile beklentilerinize en hızlı cevabı vermekteyiz. Hizmetimizden faydalanan tüm müşterilerimizi, beklentileri doğrultusunda dinleyip hareket ederek memnuniyetle sonuçlandırmayı misyon bilerek, vizyonumuzu kaliteli hizmet doğrultusunda genişletme odaklı çalışmaktayız. Yaptığımız işlemleri müşterilerimizin beklentilerine en iyi karşılığı verebilmek adına garanti kapsamı altında gerçekleştirmekteyiz. Haşere sorunlarınıza kalıcı çözümler ve sağlıklı yöntemler ile ortadan kaldırma beklentisi içerisinde iseniz, firmamızı güvenle tercih edebilir, iletişim sağlamak ve hızlı bir şekilde dönüş yapmamız için bize ulaşabilirsiniz.

BÖCEK İLAÇLAMA NASIL YAPILIR ?

 

Böcek ilaçlama uyguluması için adresinize gelen servis arkadaşlarımız kendi alanında uzman olup Sağlık bakanlığı tarafından sertifikalıdır. Uygulama yapılacak alandaki zararlıları tespit ettikten sonra kullanılacak ekipman ve ilaçlara karar verilir. Böcek ilaçlama uygulamaları değişkenlik gösterebilir bunun nedeni ise uygulama alanı haşere türü gibi pek çok faktörler vardır. Tahta kurusu  , pire , Kene Benzeri parazitler için kokulu böcek ilaçlama tercih edilirken Hamam böceği tahta kurdu vb. zararlılar için kokusuz böcek ilaçlama uygulaması tercih edilir. Haşere ilaçlama uygulaması bittikten sonra alan temizliği yapılıp yapılmayacağına dair uzman personellerimiz gerekli bilgileri tarafınıza aktarıcaktır. Yaşam alanlarınızda haşere sorunlarını ortadan kaldırmak için 7/24 iletişime geçebilirsiz.

ARYA İLAÇLAMA VE ÇEVRE SAĞLIĞI HİZMETLERİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar